FastPaste sparar tid och pengar och åt dig

Skriver du vid upprepade tillfällen in samma text i ditt ordbehandlings- eller e-postprogram? Önskar du att det fanns ett lättanvänt hjälpmedel som gör att du slipper det här rutinjobbet? I så fall har vi goda nyheter åt dig. För vår egen verksamhet sökte vi efter ett sådant verktyg. Vi hittade det hos företaget Dextronet i Prag. Du kan lagra flera hundra texter i programmet – det spelar ingen roll om de är korta eller långa. Med en enkel knapptryckning klistrar du blixtsnabbt in önskad fras i det dokument du jobbar med för tillfället. Du kan även lagra användarnamn, lösenord och liknande. Eftersom vi själva använder programmet, kan vi lova att det är både lättanvänt och tidsbesparande.

Programmet kostar 29:95 EUR, vilket motsvarar ca 270 kr vid dagens växelkurs. Du köper det här: www.dextronet.com. Om du inte vill köpa det direkt, kan du prova gratis under 30 dagar.

Ifall du behöver hjälp med beställning, installation eller igångkörning, är du välkommen att kontakta oss.