Släktforskning

Släktforskning på uppdrag

Tillhör du den stora skara som länge har funderat på att du skulle vilja veta mera om dina rötter, men det har inte kommit längre än så? Eller har du börjat att släktforska men kört fast? Har en av dina förfäder emigrerat till Amerika, men du har ingen aning om vad som har hänt efter resan över Atlanten? Om du svarar ja på någon av de här frågorna kan vi hjälpa dig med din släktforskning.

Släktplanscher

Det är ingen som helst tvekan. Om du vill få en överskådlig och pedagogisk grafisk bild av dina förfäder, behöver du en plansch i rejäl storlek – kanske 60 x 200 cm.

Låter detta intressant? Mejla en GEDCOM-fil från ditt släktforskningsprogram till oss plus eventuella porträttbilder som du vill ha med på planschen (högst en per person) så får du en prisuppgift. Först därefter avgör du om du vill beställa en släktplansch.

Du kan antingen få planschen levererad som en PDF-fil så att du själv kan låta en lokal tryckare skriva ut den åt dig. Alternativt kan vi skriva ut den åt dig.

Släktböcker

Har du redan ett släktforskningsprogram ”späckat” med uppgifter om dina släktingar? Skulle du vilja presentera materialet i form av en riktig bok, som du kan läsa själv eller ge bort i present till dina barn eller syskon? Boken är inbunden, är i A5-format och har hårt omslag. Den innehåller både beskrivande texter, släktscheman och bilder.

Spännande, eller hur? Mejla en GEDCOM-fil från ditt släktforskningsprogram och de bilder du vill ha med i boken så får du en prisuppgift. Först därefter avgör du om du vill beställa en eller flera släktböcker.

 

Startpaket inklusive antavlor och rapport över anfäder

3 generationer
990 kr
  • 14 anor
4 generationer
1 490 kr
  • 30 anor
5 generationer
2 990 kr
  • 62 anor

Beställ här!

Namn (obligatoriskt)

E-postadress (obligatoriskt)

Startpaket 3 generationerStartpaket 4 generationerStartpaket 5 generationer

Meddelande