Om oss

Företaget startades 2012 i Sölvesborg av Sebastian Bergheim. Idén var, och är än idag, att kombinera språk- och IT-kunnande.

Översättningstjänster

Kanske har du hittat till vår hemsida för att du söker någon som kan hjälpa dig med översättning av tekniska anvisningar, specifikationer och blanketter från tyska eller engelska till svenska. Våra kunder finns främst i Tyskland, Nederländerna, Österrike och Spanien. En av våra stamkunder är en stor europeisk biltillverkare. Vi översätter manualer och dataprogram som används i deras svenska märkesverkstäder.
Klicka här för mer infomation om våra översättningstjänster.

Effektiv produktion av dokument med mallar

Du kan också ha kommit till vår hemsida av en helt annan anledning. I din verksamhet producerar du dokument av olika slag. Du gör det inte bara vid ett enstaka tillfälle, utan gång på gång. Grunden i dokumenten är densamma hela tiden, men en del uppgifter varierar. Om du känner igen dig i den här beskrivningen, är det högst troligt att vi kan rationalisera din produktion av dokument avsevärt.
Klicka här för att läsa mer om det system vi byggde åt en av våra kunder.

Hemsida med WordPress

Kanske har du hittat vår hemsida för att du söker efter information om WordPress, som är ett av världens största webbpubliceringssystem? Vår hemsida är gjord med WordPress. Kanske din också? Om inte, fundera allvarligt på att gå över till WordPress!
Läs här om fördelarna med WordPress och hur vi kan hjälpa dig med din hemsida.

Datorhjälp

De flesta av oss råkar säkert någon gång ut för ett datorproblem av något slag. Kanske har det hänt dig också. Om du inte klarar att lösa det själv, behöver du anlita en datakonsult som kan hjälpa dig. När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för att få en oskälig faktura. Exempelvis debiterar vi inte för en timmes arbete om vi kunde hjälpa dig på tio minuter. Vi är själva småföretagare och vet hur viktigt det är att hålla i pengarna!
Klicka här så får du några exempel på vilken datorhjälp vi kan erbjuda dig.

Släktforskning

Vill du veta mer om dina rötter, men du har inte tid att själv börja forska om dina förfäder? Inga problem. Vi gör det åt dig. Våra fasta paketpriser är mycket förmånliga. Vi kan erbjuda ett lågt pris eftersom vi har en mångårig erfarenhet av släktforskning och därför vet var vi ska söka uppgifterna.
Klicka här för att se vad vi kan erbjuda dig på släktforskningsområdet.